İstanbul Esenyurt Üniversitesi Etkinlikleri

Akreditasyon Toplantısı

15.09.2023 10:01 Besyo Müdüriyet Odası Eğitim

Saygıdeğer Esenyurt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Topluluğu ve Paydaşları,

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ailesi olarak akreditasyon süreci boyunca, eğitim kalitemizin ve akademik mükemmeliyetimizin belirlenen kriterlere uygunluğunu göstermek; ulusal ve uluslararası düzeyde bir referans noktası olarak tanınmasını, spor bilimleri alanında önde gelen bir kurum olarak kabul edilmesi için büyük bir özveri ve çalışma sarf ediyoruz. Bu süreçte bizlere destek veren, emeği geçen Müdürümüz Doç. Dr. Merve UCA, Müdür yardımcımız ve sürecin koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Selçuk TARAKCI, öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve öğrenci, personel, paydaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarız.