Bölüm Başkanı Mesajı

Değerli öğrenciler,

Antrenörlük Eğitimi Bölümü, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na bağlı olarak 2016 yılında açılmıştır. Bölümümüzde 4 yıllık lisans eğitimi verilmektedir.

Öğrencilerimizin çeşitli spor dallarında antrenör olarak yetiştirilmesi amacıyla alanında uzman akademisyenler tarafından eğitim öğretim faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Bölümümüzde spor alanında ülkemizin ihtiyaç ve gereksinimlerine uygun çalışmalar yapılmaktadır.

Ders programları sektörün ihtiyaç ve taleplerine uygun olacak şekilde planlanmıştır. Derslerde spor bilimleri uzmanlık alanlarına göre teorik ve uygulamalı çalışmaları içine alan güncel eğitim modeli uygulanmaktadır. Bölümümüz kapsamındaki spor faaliyetleri ile öğrencilerimiz çeşitli etkinliklere katılım sağlamasına yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü olarak sizlerin spor alanındaki gelişiminizi desteklemeye açık olduğumuzu belirtmek isterim. Öğrencilerimizin kaliteli birer antrenör olarak ülkemize kazandırılması bölümümüzün önceliğini oluşturmaktadır.

Her birinize başarılar diliyorum.

Saygılarımla.