tanitim@esenyurt.edu.tr 444 9 123

Öğrenci Görüşleri

Merhaba, ben Can Yücel. Okulumuzun BESYO Spor Yöneticiliği 3. Sınıf temsilcisiyim. Okulumuz ile alakalı şunları söyleyebilirim; Hocalarımız çok iyi. Hocalarımızın konu anlatımı olsun, diksiyonu ve sunumu mükemmel. Okulumuzun hem maddi hem de manevi olarak öğrenciye verilen desteklerden öğrenciler olarak memnunuz. Örneğin Erasmus için her okul hibe kredisi ayırmamakta ama okulumuzun kendi bütçesi var. Eski mezun olan öğrenciler de bu görüştedir. Özellikle okulumuza ilk kaydımı yaptırmadan önce eski mezunlarla konuşup ona göre kaydımı yaptırmıştım. Okul içindeki Klüplerimizde çoğu zaman aktiftir. Yeni atanmış BESYO Yönetiminden çok memnunuz, gerek spor tesislerimiz, gerekse spor malzemeleri temin etmeleri, gerekse alana uygun hoca alımında her türlü işlem yapmaktadırlar. Sks ile ortak takım hazırlamaktadırlar. Üniversiteler arası turnuvalara katılmamıza olanak sağlıyorlar. Alanda hocalarımızın antrenörlük olarak farklı spor branşlarında uzmanlıkları olduğu için üst seviyede eğitimi bize sağlıyorlar.