Öğrenci Görüşleri

Spor alanında üniversite hocalarımız bize daha teknik çalışmayı, seçeceğimiz alanlarda nasıl hareket ve davranış sergileyeceğimizi detaylıca anlatıp öğretiyorlar. Antrenörlük yapma konusunda nasıl davranmamız gerektiğini, sportif yaralanma veya sakatlıklar olunca nasıl müdahale etmemiz gerektiğini öğrendik.

Ferhat DEMİRKIRAN

Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi

İstanbul Esenyurt Üniversitesi’nde antrenörlük eğitimi alan biz öğrencilere; sağlıklı, eğlenceli, pozitif ve profesyonel bir spor hayatı oluşmasında dikkat etmemiz gerekenler aktarıldı. Biz antrenör adaylarına antrenörlük yapma konusunda, yaş grubuna uygun olarak sporcuları sakatlık yaşamadan profesyonel düzeye getirmek için yapılması gerekenler bilimsel metotlarla öğretilmektedir.

Ömer SAĞIR

Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi

İstanbul Esenyurt Üniversitesi’nde antrenman bilgisi konusunda antrenörlüğün nasıl yapıldığı, antrenmanın temel aşamaları, çocuklarda antrenman uygulamaları gibi konular öğretilmektedir. Bu alanlarda kişisel gelişimimiz için aldığımız eğitim çok fazla fayda sağladı. Antrenörlük becerilerimizin gelişmesinde öğrendiklerimizi sahada uygularken yaratıcı fikirler üretmemize imkân sağlanmış oldu. Bir antrenörün sporcusuna olan yaklaşımı konusunda dikkat etmemiz gerekenlerin aktarılması öğretici oldu.

Yunus Doğukan GÜNEYSU

Antrenörlük Eğitimi Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi