tanitim@esenyurt.edu.tr 444 9 123

TUSF Ünilig Futbol Süperlig Müsabakalarında Üniversitemiz 2.lik Kupasını Almıştır

TUSF Ünilig Futbol Süperlig Müsabakalarında Üniversitemiz 2.lik Kupasını Almıştır

Bu yıl TUSF Ünilig Futbol Süperlig müsabakaları Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Otel Spor Tesisleri’nde 1 – 5 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşti.

Müsabakalarda A Grubu’nda Bahçeşehir Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi; B Grubu’nda İstanbul Aydın Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, Ege Üniversitesi; C Grubu’nda İstanbul Beykent Üniversitesi, İstanbul Esenyurt Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi; D Grubu’nda ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Üsküdar Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi olmak üzere toplam 16 takım mücadele etti.

C grubundan 1. olarak çıkan Esenyurt Üniversitesi final karşılaşmasında oyunun 5’inci dakikasında penaltıdan yediği gol sonucu 1-0 yenilerek 2. Olarak turnuvayı tamamladı ve kupaya hak kazandı. Takımlara ödüllerini Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Durmuş Acar, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Yetiştirme Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Öğr. Gör. Mert Nalbant takdim etti.